Hendriks Schilders schenkt groot bedrag aan Comité Zieken en Gehandicapten

Al jaren was het bij Hendriks Schilders de traditie om rond de periode kerst/nieuwjaar de relaties met een cadeautje te bedanken voor de vele opdrachten.

Deze vorm van fêteren is een beetje achterhaald en vele bedrijven hebben liever niet dat hun medewerkers op die manier worden bedankt. De directie van Hendriks Schilders besloot daarom iets anders te doen met het geld: dit jaar werd een bedrag ter beschikking gesteld aan het Berghemse Comité Zieken en Gehandicapten.

Antoon Hoefnagels en Jan van Duijnhoven van het comité Zieken en gehandicapten kregen op 23 november, tot hun grote verrassing, een cheque van maar liefst € 2.350,00 uitgereikt door Noud Bloem van de directie van Hendriks Schilders.

Het Comité Zieken en Gehandicapten is uiteraard bijzonder in haar schik met deze geweldige geste, die geheel ten goede komt aan de zieken en gehandicapten van Berghem.

Op de foto ziet u dat heren Hoefnagels en Van Duijnhoven met een blij gezicht de cheque in ontvangst nemen.

Foto: Ad Megens

Blog Image