Collectes

In de periode 18 oktober 2010 tot en met 29 november 2010 hebben wij mogen collecteren op het feest ter gelegenheid van: het 50 jarig huwelijk van fam. Reijers, het 50 jarig huwelijk van fam. Van den Oever, het 50 jarig huwelijk van fam. Vos, het 40 jarig huwelijk van fam. A. van Erp, het 40 jarig huwelijk van fam. H. van Erp, het 40 jarig huwelijk van fam. Gremmen, het 40 jarig huwelijk van fam. Van Sonsbeek het 25 jarig huwelijk van fam. Van Schaijk, het 12,5 jarig huwelijk van fam. Van Hoeij en de 80 ste verjaardag van de heer van Orsouw..

Giften

Wij hebben een gift ontvangen ter gelegenheid van :

Het huwelijk van de fam. Van Wanrooij

Wij bedanken iedereen voor de uitnodiging om te mogen collecteren en we danken iedereen voor hun bijdragen aan de collectes en giften.

Ook spontane giften en sponsering zijn altijd welkom.

Banknummer: 10 65 00 899.