Collectes

In de periode 1 april 2011 tot en met 30 april 2011 hebben wij mogen collecteren op het feest ter gelegenheid van: het 40 jarig huwelijk van fam. Van den Heuvel, het 40 jarig huwelijk van fam. Van den Bos (Vinkel), het 50 jarig huwelijk van fam. Tonies, het 50 jarig huwelijk van fam. Gremmen en de 50ste verjaardag van de heer J. van den Oever.

Giften

Wij hebben een giften ontvangen ter gelegenheid van : de 80ste verjaardag van de heer L. Van Orsouw, de 80ste verjaardag van zuster Antoine, de 65ste verjaardag van de heer en mevrouw Strik en het 25 jarig huwelijk van fam. Geurts.

Verder hebben we een gift ontvangen van de tandartspraktijk Berghem.

Wij bedanken iedereen voor de uitnodiging om te mogen collecteren en we danken iedereen voor hun bijdragen aan de collectes en giften.