Begin juni, na de eerste coronagolf, hebben wij de fruitschalen bezorging na ziekenhuisopnamen, weer voorzichtig kunnen oppakken. Gelet op de nieuwe coronabeperkingen bij de tweede golf, hebben wij echter moeten besluiten, om onze jaarlijkse kerstactie dit jaar te moeten overslaan.

Het inpakken van de pakketten kunnen wij niet binnen de geldende regels, max. 2 personen en op anderhalve meter afstand in een inpakruimte, niet realiseren, daarnaast is onze doelgroep het meest vatbaar voor besmetting met het coronavirus.

Ook het Comit├ę zieken en gehandicapten Berghem heeft dit jaar van twee bestuursleden afscheid moeten nemen vanwege overlijden. Twee nog vrij jonge leden te weten Wim Arts en Hans Akkermans zijn ons ontvallen waardoor we thans krap zitten in de bemensing van onze stichting.

Uitbreiding van ons bestuur zou welkom zijn, hebt u tijd om te collecteren en fruitschalen rond te brengen bij zieken dan bent welkom in ons bestuur.

Financieel hebben wij ook een forse aderlating moeten accepteren, sinds de corona maatregelen hebben wij vanwege het ontbreken van feesten niet meer kunnen collecteren. Wij hopen dat we na deze lange en voor velen zware periode weer welkom zijn op uw feesten om uw giften in ontvangst te nemen.

Hopelijk kunnen we in 2021 weer al onze activiteiten, zoals de jaarlijkse ontspanningsmiddag en de kerstactie, weer organiseren. Het zou jammer zijn, dat wij in het jaar van ons 50 jarig bestaan de handdoek in de ring moeten gooien.