Wij hebben mogen collecteren op het 25 jarig huwelijksfeest van de Fam. Arts-Wennekes, het 25 jarig huwelijksfeest van de Fam. Van den Oever-van der Heijden en het 25 jarig huwelijksfeest van de Fam. Van de Burgt- Akkermans. Op het feest ter gelegenheid 50ste verjaardag van de heer Th. Egelmeer, de 40ste verjaardag van de heer van der Heijden en mevrouw Peters, de 50ste verjaardag van de heer G. van Schaijk, de 50ste verjaardag van de heer J. van Breda de 71ste verjaardag van de heer J. van Aalst, de 50ste verjaardag van B. van der Heijden, de 80ste verjaardag van mevrouw van der Lee- van Erp, het feest ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van mevrouw van der Leest-Swinkels,hun 20jarig huwelijk en het 10 jarig bestaan van hun onderneming, de 65ste verjaardag van mevrouw van Erp-van Schaijk en bij Wielerclub W.T.C . Wij bedanken iedereen voor hun uitnodiging om te mogen collecteren en bedanken iedereen voor hun giften en bijdragen aan onze collectes.