In de periode 20 juli 2009 tot en met 5 september 2009 hebben wij mogen collecteren op het feest ter gelegenheid van:

De 80 ste verjaardag van de heer en Mevrouw Megens, de 65ste verjaardag van de Mw Van den Heuvel-Peters , de 65ste verjaardag van Mw. Boeijen-Merx, de 50ste verjaardag van Hr. Van Oorschot, het huwelijk van Den Brok-Moertamat, het 25 jarig huwelijk van Fam. Roelofs, Fam. Eijsvogels en Fam. Van der Heijden het 40 jarig huwelijk van Fam. Van Aalst, het 50 jarig huwelijk van Fam. Van Soerland-Barten, en de pensionering van de heer P. Broeksteeg.

Verder hebben we een gift ontvangen ter gelegenheid van: De 80ste verjaardag van Mw. Den Brok-Gloudemans, de 80 ste verjaardag van Mw. Van Orsouw, het 40 jarig huwelijk van Fam. Den Brok- van Helvoirt en het huwelijk van Dick en Maike v.d. Hengel

Wie ons werk een warm hart toedraagt kan altijd een bijdrage storten op bankrekeningnummer: 1065.008.99 t.n.v. Stichting Comite Zieken en Gehandicapten Berghem.