Ziekenbezoeken Ziekenbezoeken in de periode 23 maart t/m 16 mei 2010

Achtien personen in Oss, zes personen in Veghel, zes personen in Nijmegen, een persoon in Tilburg, vier personen in Den Bosch, een persoon in Nieuwegein en een persoon in Heeswijk-Dinther.

Blijf ons alstublieft op de hoogte houden van ziekenhuisopnamen, want we weten dat onze attenties worden gewaardeerd door de pati├źnten.

Dus: Ligt er een familielid of kennis van u in het ziekenhuis, wilt u dit dan doorgeven aan Ad van Erp, Joeri Gagarinstraat 18, tel. 401279 of Willy Megens, Past. van Teteringstraat 5, tel. 401226.

Collectes

In de periode 23 maart tot en met 16 mei 2010 hebben wij mogen collecteren op het feest ter gelegenheid van: De 50 ste verjaardag van de heer Chr. Van Hintum. De 80 ste verjaardag van de heer W. van der Wiel, de 60ste verjaardag van de heer N. van Zandvoor, het 40 jarig huwelijk van fam. Bokmans-Ceelen, het 40 jarig huwelijk van fam. Van de Coolwijk en het 50 jarig huwelijk van fam. Ceelen-Akkermans.

Giften

Wij hebben een gift ontvangen ter gelegenheid van :

Het 40 jarig huwelijk van de fam. Van den Heuvel-Koppelaars.

Verder hebben we een gift ontvangen van de fam. Roelofs, naar aanleiding van een buurtcollecte bij het overlijden van echtgenoot en vader Gerard.

Wij bedanken iedereen voor de uitnodiging om te mogen collecteren en we danken iedereen voor hun giften en bijdragen aan de collectes.