Collectes

In de periode 30 november 2010 tot en met 31 december 2010 hebben wij mogen collecteren op het feest ter gelegenheid van: het 12 ┬Ż jarig huwelijk van fam v.d. Putten, het 25 jarig huwelijk van fam. Van Orsouw, het 40 jarig huwelijk van fam. Dobbelsteen, het 25 jarig huwelijk van fam. Van Veggel, de 80 ste verjaardag van de heer van Gaal, de 50ste verjaardag van mevrouw Van Schaijk, de 50ste verjaardag van Mw. Bimbergen.

Giften

Wij hebben een gift ontvangen ter gelegenheid van :

Kerst van mevr. Feldkamp, het 50 jarig huwelijk van fam. Van der Pas . de heer T.J.M. van Orsouw geschonken door zijn klanten, het 40 jarig huwelijk van fam v.d. Burgt, T.C. van Hintum, Mevr C v.d. Berg Suppers, J.v.d. Berg, J.Ceelen en F. Ceelen

Wij bedanken iedereen voor de uitnodiging om te mogen collecteren en we danken iedereen voor hun bijdragen aan de collectes en giften.

Ook spontane giften en sponsering zijn altijd welkom.

Banknummer: 10 65 00 899.