Collectes

In de periode 1 juni 2011 tot en met 30 juni 2011 hebben wij mogen collecteren op het feest ter gelegenheid van: het 65 jarig huwelijk van fam. Hoeks-Martens, het huwelijk van de fam. Megens, de verjaardag van mevr. Van den Berk en de verjaardag van Boy Hoefnagels en Andy van Schijndel(samen 50 jaar).

Giften

Wij hebben een giften ontvangen van: de organisatie van de Haringparty van C.V. de Centrumknollen, het 25 jarig bruidspaar Huibers en mevr. Dreesen in verband met haar 80ste verjaardag.

Van de communicanten 2011 hebben we de opbrengst van de spaarpotjes ontvangen, welke het Comit├ę Zieken & Gehandicapten Berghem in de vorm van een verjaardagspresentje zal doen toekomen aan de gehandicapte kinderen van Berghem.

Wij bedanken iedereen voor de uitnodiging om te mogen collecteren en we danken iedereen voor hun bijdragen aan de collectes en giften.

Banknummer: 10 65 00 899.